HR IT
MAPA SITEA | Velicina fonta Velicina fonta
These pages use Flash technology. This message pop-up means that Flash Player is not installed on your computer. Get Adobe Flash Player for free at Adobe.com.
O RovinjuO RovinjuInformacije za građaneGospodarstvoGradska administracijaE-uslugeManifestacijeKontakt
Pučko
Gradska knjižnica
Gradska knjižnica – Biblioteca civica
“Matija Vlačić Ilirik”


Manifestacije

<< Kalendar manifestacija

Utorak, 21.2.2017 , 19:00 - Rovinj, Dom kulture
PISAC U PROLAZU: RENATO BARETIĆ i JASEN BOKO

Najava:

Razgovor s autorima uz projekciju putopisnih fotografija
PISAC U PROLAZU:

RENATO BARETIĆ
Novinar i pisac, rođen 1963. u Zagrebu, od 1996. stalno nastanjen u Splitu. Godine 1983. zapošljava se kao novinar i piše za brojne hrvatske novine i časopise. Djela su mu prevedena na makedonski, slovenski, njemački, engleski i ukrajinski jezik, a njegovo najznačajnije djelo „Osmi povjerenik“ (2003.), doživjelo je i dramatizaciju na sceni HNK Split. Objavio je zbirke pjesama „Riječi iz džepova“ (1998.) i „Kome ćemo slati razglednice“ (2005.), te romane „Pričaj mi o njoj“ (2006.) i „Hotel Grand“ (2008.).

JASEN BOKO
Jasen Boko rodio se u Splitu, 1961. Radio je u Hrvatskom narodnom kazalištu Split kao dramaturg, a od 1994. radi u splitskom dnevniku Slobodna Dalmacija kao novinar-komentator i kazališni kritičar. Nakon uspješnice „Na Putu svile“, kojom nam je pokazao kako nam je lagao Marko Polo, Jasen Boko uputio se na još jedno putovanje i napisao još kontroverzniju knjigu - "Tragovima Odiseja" (2012.) - kojom je osvojio prestižnog Kiklopa za publicističku knjigu godine te nagradu Marko Polo koju dodjeljuje Međunarodna udruga turističkih novinara za najbolji putopis objavljen u hrvatskim medijima. Slijede „Za Aleksandrom Velikim u srce Azije“ (2014.) „Dioklecijan“ (2016.)Komentari

Ime i prezime:

E-mail:

Sadržaj komentara:


Pravilno unesite kod u polje:


Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora

Nema upisanih komentara
Copyright 1998 - 2007 Grad Rovinj-Rovigno - Città di Rovinj-Rovigno. Sva prava pridržana. Powered by: Metronet, web development: cel ART & ARS design.