HR IT
MAPA SITEA | Velicina fonta Velicina fonta
These pages use Flash technology. This message pop-up means that Flash Player is not installed on your computer. Get Adobe Flash Player for free at Adobe.com.
O RovinjuO RovinjuInformacije za građaneGospodarstvoGradska administracijaE-uslugeManifestacijeKontakt
Pučko
Gradska knjižnica
Gradska knjižnica – Biblioteca civica
“Matija Vlačić Ilirik”


Manifestacije

<< Kalendar manifestacija

Ponedjeljak, 13.2.2017 - Rovinj
Prijem za najbolje rovinjske sportaše

Prijem za najbolje rovinjske sportaše

PRIZNANJA GRADA BOJANU I BORISU MIŠKOVIĆU I DAVIDU PINEZIĆU

Rovinj je malen grad po broju stanovnika, ali je velik i bogat po mnogo čemu pa tako i po rezultatima u sportu – rekao je gradonačelnik Giovanni Sponza na prijemu za najbolje sportaše u 2016.  – braću Bojana i Borisa Miškovića i Davida Pinezića, a koji je sa svojim suradnicima upriličio u ponedjeljak 13. veljače u gradskoj palači. Podsjetio je i na velike sportske obljetnice rovinjskih klubova – JK «Maestral», SRD «Meduza», KPA «Rovinj» i Tae Kwon Do kluba «Budokai».  Rovinj ima 34 vrhunski kategorizirana sportaša, među kojim se po sportskim rezultatima u zemlji i inozemstvu posebno ističu braća Mišković i sportski ribolovac David Pinezić.
Bojan Mišković je vrhunski sportaš prve kategorije i član je Hrvatske kickboxing reprezentacije. Prošle godine je u Parizu obranio svjetsku titulu WAKO PROF i osvojio zlatnu medalju na Europskom seniorskom prvenstvu u Grčkoj.
Boris Mišković je također vrhunski sportaš prve kategorije. Na seniorskom prvenstvu u light kontaktu u Mariboru zauzeo je drugo mjesto, a bio je prvi na EU seniorskom prvenstvu kicklight» u Grčkoj.
Sportski ribolovac David Pinezić vrhunski je sportaš treće kategorije i državni reprezentativac. Lani je na svjetskom prvenstvu  u kategoriji «štap brodica» u crnogorskom Tivtu osvojio ekipno drugo mjesto te pojedinačno šesto. Njegov klupski kolega Alen Bilić postao je izbornik hrvatske ribičke reprezentacije.
Uz čestitke i priznanja, gradonačelnik Giovanni Sponza je najbolje sportaše nagradio i novčano sa po 8.000 kuna.

Komentari

Ime i prezime:

E-mail:

Sadržaj komentara:


Pravilno unesite kod u polje:


Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora

Nema upisanih komentara
Copyright 1998 - 2007 Grad Rovinj-Rovigno - Città di Rovinj-Rovigno. Sva prava pridržana. Powered by: Metronet, web development: cel ART & ARS design.